W najbliższą sobotę jest Puchar Maratonu Warszawskiego !
Ze strony maratonu:
"Puchar Maratonu już w tą sobotę!
Luk, 2008-06-04
W najbliższa sobotę na żoliborskiej Kępie Potockiej odbędzie się II edycja Pucharu Maratonu. Dystans zgodnie z ideą cyklu zostaję zwiększony i wynosi aktualnie 10 km. Trasa będzie trzykrotnie przebiegała wokół tzw. "kanałku" - jednego z najładniejszych miejsc w Warszawie dla amatorów aktywnego wypoczynku. Pierwsza edycja cieszyła się dużym zainteresowaniem, liczymy więc, że spotkamy się wszyscy ponownie. Startujemy o godz. 12:00."
Jak się umawiamy? _________________ Pozdrawiam, Jola
W najbliższą sobotę jest III Bieg ENTRE , który odbywa się na terenie Parku Młocińskiego, w miejscu gdzie dawno temu ludzie tłumnie spotykali się na piknikach. Kto był ten wie, że miejsce jest przeurocze, a główna aleja jest piękna.
Zresztą już 15.06, a więc w następną niedzielę na Młocinach odbędzie się Piknik SBBP.
Start III Biegu ENTRE wcześniej niż bieg na Kępie Potockiej, bo o 11
Podam za Radkiem, który jest Dyrektorem biegu, listę nagród, które można zdobyć:
"Miło mi więc poinformować, że:
1. Nagrody główne w kategorii mężczyzn i kobiet wynoszą 400, 200 i 100 PLN, odpowiednio za pierwsze, drugie i trzecie miejsce.
2. Pierwszy zawodni i pierwsza zawodniczka otrzymają również buty od firmy PUMA
3. Laureaci w kategorii głównej uczestniczą również w podziale nagród w kategoriach wiekowych.
3. Za miejsca na podium w kategoriach wiekowych przyznawane będą atrakcyjne nagrody rzeczowe, m.in. telefony komórkowe; platynowe, złote i srebrne numery Heyah, zestawy Tak Tak (telefon plus numer), torby ERA, saszetki, torby plażowe, przewodniki Pascala, forerunner 50HR
4. Dodatkowo przeiwdujemy mnóstwo nagród, które będą losowane wśród wszystkich uczestników biegu, m.in. Polar RS 200, telefon komórkowy, saszetki, torby plażowe, karty SD, startery TT o wartości 12PLN i inne.
Serdecznie zapraszam wszystkich, którzy się już zapisali oraz niezdecydowanych."
Tutaj jest więcej informacji o tym biegu. Szkoda, że terminy obu imprez się nałożyły, ale takie czasy teraz mamy. Imprez coraz więcej, a kalendarz nie jest z gumy _________________ Pozdrawiam
Darek
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 10:01 Temat postu:
Bardzo chętnie bym wziął udział w biegu ENTRE ale tak dobrze poszedł mi pierwszy bieg w Pucharze Maratonu (po raz pierwszy miałem I miejsce w kategorii), że chcę zawalczyć i tym razem
Jakby byli chętni to mam 2 miejsca wolne na Kępę Potocką _________________ Adam
SPS Stowarzyszenie Park Skaryszewski
www.sps.waw.pl www.praskadycha.pl
... tak dobrze poszedł mi pierwszy bieg w Pucharze Maratonu (po raz pierwszy miałem I miejsce w kategorii), że chcę zawalczyć i tym razem
Jakby byli chętni to mam 2 miejsca wolne na Kępę Potocką
A ja kurcze na pierwszym biegu pucharowym nie byłam . Pewnie już mam straty nie do odrobienia !
To super, że masz miejsca, bo może ktoś skorzysta. Z tego co wiem, to silna drużyna SPS-u wybiera się na ten bieg (szkoda, że nie ma drużynówki )! _________________ Pozdrawiam, Jola
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 11:33 Temat postu:
Szkoda
Bo nie wszyscy biegający w Parku Skaryszewskim chcą być od razu kojarzeni z SPS, po za tym PPDKB to było coś znacznie więcej niż Park Skaryszewski. Wątek miał znacznie dłuższą historię i był ponad podziałami, czego o SPS nie można powiedzieć. _________________ Lechici Zielonka, aleTEMPO, OTK Rzeźnik, IM 2010, PKP Informatyka
Konrad, nie wiem co mam napisać. Pewnie błędem była zmiana pierwotnej nazwy po raz pierwszy ale ... skoro już tak się stało, to chyba faktycznie nie warto teraz już tego zmieniać. Odezwij się tutaj czasem. Proszę. W końcu to głównie z Tobą rozmawiałam tutaj już cztery lata temu. _________________ Pozdrawiam, Jola
Szkoda, że terminy obu imprez się nałożyły, ale takie czasy teraz mamy. Imprez coraz więcej, a kalendarz nie jest z gumy
kurcze, jak ja już się wezmę do biegania, to 1. albo mam rocznicę ślubu:) 2. albo chrzest 3. albo wyjazd służbowy
i na żadne zawody nie mogę się wybrać zostaje mi tylko bieganie po Parku:) _________________ --------------------------
wracam do biegania... nie jest łatwo:)
Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 3191 Skąd: stąd, gdzie wszyscy: z brzucha
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 17:48 Temat postu:
darek284 napisał(a):
Tak, ja też się cieszę, że mamy wątek o nazwie jak za dawnych dobrych lat.
Wróciło PPDK, może i dobre czasy wrócą
To teraz są złe? Zresztą, nieważne.
Pozdrawiam i spadam, zanim sie znowu wciagnę w pisanie. _________________ bieganie się ostatnio zrobiło trudne - ale biegnę za wolno i nie mogę przestać myśleć, albo biegnę za szybko, ale wtedy nie moge biegać długo
Tak, ja też się cieszę, że mamy wątek o nazwie jak za dawnych dobrych lat.
Wróciło PPDK, może i dobre czasy wrócą
To teraz są złe? Zresztą, nieważne.
Pozdrawiam i spadam, zanim sie znowu wciagnę w pisanie.
Czasy jak czasy, pełne zmian i nieprzewidywalnych zwrotów, aż nie nadąży się śledzić na bieżąco. Lepiej się wciągnąć w bieganie. Też pozdrawiam i lecę pobiegać. A Ty coś biegasz ostatnio? _________________ Pozdrawiam Renata
ENTRE.PL Team
*Strona domowa DAR*