| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
morito Lubię sobie pogadać

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 11:47 Temat postu: RZEŹNIK AD'2010. |
|
|
Zaczynam wątek i od razu pytanie. KIEDY??? _________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piotr Kalisz Spróbuj mnie przegadać!

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 12:19 Temat postu: Re: RZEŹNIK AD'2010. |
|
|
| morito napisał(a): | | Zaczynam wątek i od razu pytanie. KIEDY??? |
no w 2010:)
ale pod Rzeźnika na około 140 m wzniesieniu zacznę trenować na wiosnę bo to za kaliszem i jak dojade to już zmrok asfaltowa droga z jednej strony na samą górkę ok 2 km miejscami mocno pod górkę i zbieg ok 4 km w drugą stronę łągodniej ....pare takich pętli trzeba będzie zrobić
z innej beczki do Ozorkowa już zapraszją na 50  _________________ wiatr , woda , ruch ,
jakem STERNIK |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 17:08 Temat postu: |
|
|
Obawiam sie, ze moga lekko kolidowac ze soba te impry. Jesliby bylo to tydzien w tydzien to zalezy jeszcze od kolejnosci ale...
No nic na chwile obecna mam doła już niewielkiego ale zawsze. W zamian mocno sie kuruje. Jak sie okazalo dobrze sie stalo, ze zszedlem z trasy. Kolano mi sie troche popsuło. _________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 19:56 Temat postu: |
|
|
no tak w tamtym roku rzeźnik 12 a ozorków 6 - dla mnie tydzień to za mało na odpoczynek , chyba ,że ozorków zrobię 25 km z kijkami w ramach treningu przed rzeźnikiem _________________ wiatr , woda , ruch ,
jakem STERNIK |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 20:18 Temat postu: |
|
|
W takim układzie byłoby bardzo ok. Pobiegłbym sobie 25km i potem moczył się w zalewie. Chyba będzie lepsza pogoda;-)
Jest jeszcze jedno "ale" zona mi przypomniała o Lęborku. Obiecałem rodzicom wycieczkę do krainy ich dzieciństwa i trochę głupio się wycofać.
Czerwiec bede mial zalatany;-)
| Piotr Kalisz napisał(a): | | no tak w tamtym roku rzeźnik 12 a ozorków 6 - dla mnie tydzień to za mało na odpoczynek , chyba ,że ozorków zrobię 25 km z kijkami w ramach treningu przed rzeźnikiem |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iarema Czasami pogadam

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 21:25 Temat postu: Re: RZEŹNIK AD'2010. |
|
|
| morito napisał(a): | | Zaczynam wątek i od razu pytanie. KIEDY??? |
tez sie doloze |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 21:27 Temat postu: |
|
|
| morito napisał(a): | W takim układzie byłoby bardzo ok. Pobiegłbym sobie 25km i potem moczył się w zalewie. Chyba będzie lepsza pogoda;-)
Jest jeszcze jedno "ale" zona mi przypomniała o Lęborku. Obiecałem rodzicom wycieczkę do krainy ich dzieciństwa i trochę głupio się wycofać.
Czerwiec bede mial zalatany;-)
| Piotr Kalisz napisał(a): | | no tak w tamtym roku rzeźnik 12 a ozorków 6 - dla mnie tydzień to za mało na odpoczynek , chyba ,że ozorków zrobię 25 km z kijkami w ramach treningu przed rzeźnikiem |
|
chopoki chyba z częstochowy mają klub" zabiegani ", Ty załóż klub zalatany  _________________ wiatr , woda , ruch ,
jakem STERNIK |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 21:42 Temat postu: Re: RZEŹNIK AD'2010. |
|
|
| iarema napisał(a): | | morito napisał(a): | | Zaczynam wątek i od razu pytanie. KIEDY??? |
tez sie doloze |
a na co się składamy ? _________________ wiatr , woda , ruch ,
jakem STERNIK |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iarema Czasami pogadam

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 23:28 Temat postu: Re: RZEŹNIK AD'2010. |
|
|
| Piotr Kalisz napisał(a): | | iarema napisał(a): | | morito napisał(a): | | Zaczynam wątek i od razu pytanie. KIEDY??? |
tez sie doloze |
a na co się składamy ? |
na info o terminie przyszlorocznego rzeznika? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
treborus Czasami pogadam

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 23:49 Temat postu: |
|
|
Rzeżnik jest z reguły w pierwszy piątek po Bożym Ciele. Chyba tylko raz było odstępstwo od tej zasady w 2008 r. ze względu na odbywający się w tym samym czasie jakiś rajd samochodowy. W 2010 Święto wypada na 3 czerwca a więc impreza powinna się odbyć dzień pózniej.
Pozdro  _________________ Bieganie - Powietrze, Pokarm, Pasja, Przyjażń. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 09:38 Temat postu: |
|
|
| treborus napisał(a): | Rzeżnik jest z reguły w pierwszy piątek po Bożym Ciele. Chyba tylko raz było odstępstwo od tej zasady w 2008 r. ze względu na odbywający się w tym samym czasie jakiś rajd samochodowy. W 2010 Święto wypada na 3 czerwca a więc impreza powinna się odbyć dzień pózniej.
Pozdro  |
polam i wszystko jasne
morito wyrzuciłem mejla o ozorkiwie - jaki oni podali termin tej 50 ? chyba 12 ? _________________ wiatr , woda , ruch ,
jakem STERNIK |
|
| Powrót do góry |
|
 |
verdi Niezły ze mnie gaduła

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 09:46 Temat postu: |
|
|
| Piotr Kalisz napisał(a): | .....
chopoki chyba z częstochowy mają klub" zabiegani ", Ty załóż klub zalatany  |
Zabiegane chłopaki z Częstochowy w tym roku polatali w rzeźniku że hej. _________________ ZABIEGANI CZĘSTOCHOWA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jarema Mikaelek

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 10:13 Temat postu: |
|
|
| Piotr Kalisz napisał(a): | | morito wyrzuciłem mejla o ozorkiwie - jaki oni podali termin tej 50 ? chyba 12 ? |
| Cytat: | Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w II OGÓLNOPOLSKIM SUPERMARATONIE 25 / 50 km, w dniu 12.06.2010 r, w OZORKOWIE (woj. łódzkie).
|
Bardzo by mi pasował Rzeźnik 3 czerwca.
W czercu chcialem zrobić roztrenowanie, wiec bylby to taki mocny akcent na koniec. _________________ KB Arturówek Łódź
www.KBArturowek.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iarema Czasami pogadam

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 10:51 Temat postu: |
|
|
| Jarema napisał(a): | | Piotr Kalisz napisał(a): | | morito wyrzuciłem mejla o ozorkiwie - jaki oni podali termin tej 50 ? chyba 12 ? |
| Cytat: | Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w II OGÓLNOPOLSKIM SUPERMARATONIE 25 / 50 km, w dniu 12.06.2010 r, w OZORKOWIE (woj. łódzkie).
|
Bardzo by mi pasował Rzeźnik 3 czerwca.
W czercu chcialem zrobić roztrenowanie, wiec bylby to taki mocny akcent na koniec. |
to nic z tego - jak widac bedzie raczej 4-go
bajdełej - a gdzie relacja ze spartatlonu? |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 14:42 Temat postu: |
|
|
no to dobra data --,po rzeźniczku ,ozorków - kafelek z ozorkowa wisi w pracy tu nad kompem chyba wogóle to mało jest biegów właśnie na 50 km , a to już tak jaby trening sprawdzian pod coś dłuższego niż maraton _________________ wiatr , woda , ruch ,
jakem STERNIK |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|