|
|
|

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
petar Bywa, że się odezwę

|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 11:19 Temat postu: |
|
|
| Wojciech Wanat napisał(a): | Pacemakerzy co 10 minut? Postaram się, pomysł wart wysiłku. Podzękowania należą się przede wszystkim wolontariuszom - oni za darmo, dosłownie za paczkę cukierków sprawili że ten maraton był taki jaki był.
Przepraszam za liczne błędy (które tu były wymienione i te na które nie zwróciliście uwagi, których było więcej). |
Prosimy tylko podziękować z góry tegorocznemu pacemakerowi na 4:15. _________________ "A ja chciałem się przejść niespiesznie [...] będąc nieco grubym" - Andrzej Stasiuk |
|
| Powrót do góry |
|
 |
suloco Czasami pogadam

|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 22:25 Temat postu: |
|
|
organizacja tak dużej imprezy wiąże się z wpadkami ale porównując z majowym maratonem w łodzi z pełnym przekonaniem powiem THE BEST maraton w Warszawie jest !! i jak to mówią inni , nie chwalmy bo orgi osiądą na laurach i będzie gorzej ... ale ja nie sądzę , bo moim skromnym zdaniem ten maraton miał wskaźnik wpadek na poziomie promila i uważam go za wzorowo przeprowadzony !! _________________ Res imposibiles presents praestaramus et miracula quantum debitum est .....
maraton 3:58:07
24 h - 152 km
12 h - 95 km
setka w 5 sek ;D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ArekStargard Bywa, że się odezwę
|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 22:52 Temat postu: |
|
|
| W odniesieniu do poprzedniego roku widać, że organizatorzy wzięli sobie do serca uwagi forumowiczów. Moim zdaniem jest duży postęp: ciekawsza trasa, więcej kibiców, fajna koszulka i możliwość wykąpania się po biegu w ciepłej wodzie pod prysznicem, w normalnych warunkach. Miałem nadzieję, że na jubileuszowym maratonie będzie fajnie i nie zawiodłem się. Dziękuję! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacek z Komadzyna Chcę z Wami pogadać!

|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 22:58 Temat postu: |
|
|
No i płynów izotonicznych było dosyć. W tegorocznym maratoni i pólmaratonie łódzkim (półmaratończycy i maratończycy biegli razem)
biegnąc w połowie stawki musiałem obejść się wodą _________________ Biegam od jesieni 2007 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Darek Mieszkowski Niezły ze mnie gaduła

|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 23:29 Temat postu: |
|
|
Maraton i jego organizacja były generalnie bez zarzutu! Oczywiście zawsze można "coś znaleźć", ale napradę trzebaby się starać... Jest coraz lepiej i za to, jako uczestnik i Warszawiak dziekuję
W przyszłym roku prosimy tylko, żeby punkt przyjęć odżywek własnych KOW można było ulokować przy biurze zawodów. My zorganizujemy resztę - tylko dajcie nam szansę. Tak czy owak dziekujemy za namiot na Podzamczu w tym roku...  _________________ Chcę umrzeć biegnąc...
Ale jeszcze nie teraz !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wiatr Lubię sobie pogadać

|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 17:05 Temat postu: |
|
|
Podziękowania dla WSZYSTKICH LUDZI, którzy organizowali MW. Było świetnie!  _________________ Litość to upokorzenie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|