| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Adams Lubię sobie pogadać

|
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 21:36 Temat postu: |
|
|
[quote="darek284"]Kontuzji ubywa, a mnie przybywa quote]
znam to zjawisko  _________________ Adam
SPS Stowarzyszenie Park Skaryszewski
www.sps.waw.pl
www.praskadycha.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
darek284 Spróbuj mnie przegadać!

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 11:10 Temat postu: |
|
|
Ale chyba nie to samo zjawisko
Przez dwa tygodnie ubyło mnie 2 kg, myślałem, że od ćwiczeń z gumą przybywa mi mięśni, a tu figa
Zaczynam już rozruch, wczoraj było 20 minut roweru, dziś wybieram się na basen. _________________ Pozdrawiam
Darek
Strona Domowa DAR |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wawer Spróbuj mnie przegadać!

|
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 11:59 Temat postu: |
|
|
Serdecznie zapraszam tych, którym mrozy i śniegi nie straszne na zimową edycję Wawerskiego Krosu - już w najbliższą niedzielę, o 9.00 w Falenicy! _________________ But I still haven't found what I'm looking for
U2 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 15:24 Temat postu: |
|
|
A ile km się biegnie w Falenicy? Może bym się wybrał _________________ Adam
www.sps.waw.pl
www.praskadycha.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
suwmiara Lubię sobie pogadać

|
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 12:35 Temat postu: |
|
|
Cisza zapadła Co słychać, Darek jak kontuzja? Adams Biegasz?
Wiecie, że wylęgły się dwa maluchy: Rudej i Cośki? _________________ www.sps.waw.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata Mikaelek

|
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 16:55 Temat postu: |
|
|
Ano cisza. Darek ćwiczył ręce, pływa, zaczął trochę jeździć rowerem (głównie na trenażerze), ale nie biega na razie. Była tylko jedna 10 min próba na bieżni w fitnesie, ale w ortezie usztywniającej kostkę.
W sobotę jest Bieg Wedla w PS-ie. Będziesz? Ja coś tam zamierzam pobiec ze Smokiem.
No nic nie wiedziałam o maluchach, Ty to śledzisz wnikliwiej. Dzięki za info. Zaraz im pogratuluję. A Rudą to jeszcze kilka dni temu widziałam z takim dużym brzuchem. _________________ Pozdrawiam Renata
ENTRE.PL Team
*Strona domowa DAR* |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 12:24 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy będę w sobotę, turlam się co raz ciężej i zalatana jestem bo na gwałt kończymy mieszkanie na Mokotowie. Czasu jest nie za wiele bo tylko dwa miesiące z malutkim hakiem. _________________ www.sps.waw.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 17:33 Temat postu: |
|
|
U Cośki Michał a u Rudej Łucja, a Ty Olga kiedy?
Dzis na biegu Wedla spotkałem, Renię ze Smokiem a całą trasę przebiegłem ze wsparciem Kai i Mikołaja oraz mojej Zosi, która przy każdym okrążeniu przybijała mi piątkę to moj pierwszy bieg od czerwca i z tych 9 km w 57 min jestm b. zadowolony a w śniegu bez kondycji było ciężko _________________ Adam
www.sps.waw.pl
www.praskadycha.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 21:49 Temat postu: |
|
|
Gratulacje Adams! Nic nie boli?
My mamy termin na 15-20 kwietnia, zaraz zaczynamy ósmy miesiąc. _________________ www.sps.waw.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata Mikaelek

|
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 12:27 Temat postu: |
|
|
Cieszę się Adams z twojego powrotu na biegową ścieżkę. Widzę, że to już na dobre. Szkoda tylko, że tak krótko widzieliśmy się przed biegiem. Okazuje się, że w tych ciężkich warunkach, po mojej przerwie w bieganiu i w ogóle ostatnio mniejszym kilometrażu, byliśmy na trasie całkiem blisko siebie .
Suwmiara, czyli na półmaraton jeszcze przyjdziesz pokibicować. Trzymamy kciuki za ósmy i dziewiąty. _________________ Pozdrawiam Renata
ENTRE.PL Team
*Strona domowa DAR* |
|
| Powrót do góry |
|
 |
magdus_cz Lubię sobie pogadać

|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 18:41 Temat postu: |
|
|
hej wszystkim
a ja mam pytanie - w związku z tym, że tak dużo dzieci się "wylęgło" czy powstanie jakiś SPS'owy odłam mam z joggerami???
Ja póki co nadal biegam między pokojem a łazienką - Ala przechodzi wciąż "trudne okresy" - najpierw kolki, potem skoki rozwojowe a teraz chyba wyłażą jej zęby...wyjście na spacer graniczy teraz z cudem - trzeba było zakupić przyczepkę z płozami...
Przyszłym i świeżym Mamom - gratulacje i powodzenia!
Magda _________________ (...) Uwalniam swoją wolę, zaczynam nową drogę, w miejsca których nie ogarnie myśl (...)
www.sps.waw.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 18:52 Temat postu: |
|
|
Renata,
czy mówiłaś o zdroficie??? bo teraz to nie ma żartów - od marca się zapisuję...bo zaczynam gnuśnieć w domu a mała daje ostro popalić...dziś od rana ryczy!
A - tak w ogóle to jestem obrażona, że "parkowego dzidziusia" nie umieściliście na naszej stronie w galerii!  _________________ (...) Uwalniam swoją wolę, zaczynam nową drogę, w miejsca których nie ogarnie myśl (...)
www.sps.waw.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 17:49 Temat postu: |
|
|
| magdus_cz napisał(a): |
A - tak w ogóle to jestem obrażona, że "parkowego dzidziusia" nie umieściliście na naszej stronie w galerii!  |
Niedopatrzenie! Trzeba ten błąd naprawić  _________________ www.sps.waw.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata Mikaelek

|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 09:03 Temat postu: |
|
|
| magdus_cz napisał(a): | Renata,
czy mówiłaś o zdroficie??? bo teraz to nie ma żartów - od marca się zapisuję...bo zaczynam gnuśnieć w domu a mała daje ostro popalić...dziś od rana ryczy! |
Tak, zdrofit. Teraz mają siedzibę na Ostrobramskiej (ten nowy budynek blisko TŁ). Nie studiowałam grafiku, więc nie wiem jak jest z zajęciami grupowymi. Ja jestem tam w piątki wieczorami i mam indywidulany tok ćwiczeń: najpierw rozgrzewka (bieżnia, wiosła, rower - zależy co jest wolne), a potem spacer po sali siłowni pomiędzy maszynami. Do tego ćwiczenia z hantelkami, gumami i takie tam, zależy na co mam ochotę. Wpadnij to pogadamy, poćwiczymy razem. Samej to jakoś tak nijak.
| magdus_cz napisał(a): | A - tak w ogóle to jestem obrażona, że "parkowego dzidziusia" nie umieściliście na naszej stronie w galerii!  |
Czas to naprawić . Magda Twoje uprawnienia redaktorskie nie wygasły . Jeśli znajdziesz chwilkę czasu to wrzuć parę fotek, pliz. Chętnie pooglądamy. Jak coś Ci nie będzie wychodziło z wrzucaniem to daj koniecznie znać, pomogę, choć dawno też tego nie robiłam ; zawsze jest jeszcze do pomocy suwmiara, też coś "dłubała" przy stronie sps-u ). Dziewczyny trzmajcie się zdrowo.
Dla zmiany tematu z pieluszkowo-ciepełkowego zarzucam coś bardziej hardcorowego, czyli sobotnie zmagania na Młocinach.
Czy TomKu wybiera się do Wiązowny na 1/2? Pamiętam jego medal w kształcie liścia wiązu. _________________ Pozdrawiam Renata
ENTRE.PL Team
*Strona domowa DAR* |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 11:58 Temat postu: |
|
|
Chętnie wpadnę - powiedz tylko o której mniej więcej jesteś??
Ja to mam dużo do nadrobienia...oj dużo...od września 2008 nie ćwiczę - bo najpierw noga a potem Ala...muszę wyjść wreszcie potruchtać i zobaczyć co noga na to...(ostatecznie trzeba nabrać formy do wiosny - jak już z wózkiem wystartuje do parku - no a jeśli nie...to zostają rolki na polach... )
A co do "oglądania" to ja zapraszam - najlepiej ogląda się "na żywo"...  _________________ (...) Uwalniam swoją wolę, zaczynam nową drogę, w miejsca których nie ogarnie myśl (...)
www.sps.waw.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|