FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Stowarzyszenie Park Skaryszewski
Idź do strony 1, 2, 3 ... 67, 68, 69  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu       Forum biegajznami.pl Strona Główna -> Wszystkie Grupy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KAJA1
Bywa, że się odezwę

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 10:45    Temat postu: Stowarzyszenie Park Skaryszewski Odpowiedz z cytatem

Witam
To jest wątek, do którego zapraszam wszystkich biegaczy a szczegolnie tych ktorzy biegaja w Parku Skaryszewskim.
Jest nas coraz wiecej wiec zapraszam do wspolnego biegania. Very Happy

Kaja
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

Ojla
Sniper

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 11:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O.k. Kaja. Przekonałaś mnie. Faktycznie wyrobiliśmy sobie markę klubową SPS-u i nowe osoby mogą mieć problem z identyfikacją naszej drużyny na forum.
Wracam zatem do nazwy i zapraszam do dalszego korzystania z forum

tutaj.

Ale jest też pozytywny aspekt powrotu do starej nazwy - ujawnił się Kingeri!!! Very Happy

aleTEMPO
1/10 IronWoman
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  

Adams
Lubię sobie pogadać

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 11:05    Temat postu: SPS Odpowiedz z cytatem

Very Happy Kaja fajnie, że uruchomiłaś wątek pod nazwą, którą tak lubimy Very Happy

Biegasz w Parku Skaryszewskim od urodzenia więc najlepiej czujesz jaka to wartość Very Happy

w sobotę mam 2 miejsca wolne w samochodzie na Puchar Maratonu, 10 km, godz. 12.00

pozdrowienia
www.praskadycha.pl
Powrót do góry

Adams
Lubię sobie pogadać

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 10:57    Temat postu: SPS Odpowiedz z cytatem

Ojla napisał(a):
O.k. Kaja. Przekonałaś mnie. Faktycznie wyrobiliśmy sobie markę klubową SPS-u i nowe osoby mogą mieć problem z identyfikacją naszej drużyny na forum.
Wracam zatem do nazwy i zapraszam do dalszego korzystania z forum

tutaj.

Ale jest też pozytywny aspekt powrotu do starej nazwy - ujawnił się Kingeri!!! Very Happy

Jola, mojego posta wysłałem jak jeszcze Twojego zacytowanego nie było na forum. Jak napisałem w dotychczasowym wątku cieszę się, że będziemy komunikować w jednym miejscu i też z przyjemnością wracam Very Happy
www.praskadycha.pl
Powrót do góry

Renata
Mikaelek

PostWysłany: Nie Cze 22, 2008 13:24    Temat postu: Re: Stowarzyszenie Park Skaryszewski Odpowiedz z cytatem

KAJA1 napisał(a):
Witam
To jest wątek, do którego zapraszam wszystkich biegaczy a szczegolnie tych ktorzy biegaja w Parku Skaryszewskim.
Jest nas coraz wiecej wiec zapraszam do wspolnego biegania. Very Happy

Kaja

Dzięki Kaja za zaproszenie. Mam nadzieję wkrótce dołączyć do wspólnego biegania po PS. Byłaby okazja posłuchać od Ciebie jak było w Rudawie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  

Adams
Lubię sobie pogadać

PostWysłany: Nie Cze 22, 2008 17:33    Temat postu: SPS Odpowiedz z cytatem

A moze bysmy zrobili doroczne Walne Zgromadzenie SPS i uzgodnili jeden watek, na ktorym komunkujemy...tak byloby wg mnie latwiej i przyjemniej Very Happy

Pozdrowienia z Toronto Very Happy
www.praskadycha.pl
Powrót do góry

Renata
Mikaelek

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 08:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaka pogoda w Toronto? Dużo biegaczy? Szkoda Adams, że wcześniej nie zakomunikowałeś, że się tam wybierasz, bo mógłbyś się spotkać z biegaczami z Polish Runners Club (wiem, że mają w soboty spotkania biegowe w jakimś fajnym miejscu).
Powrót do góry

darek284
Spróbuj mnie przegadać!

PostWysłany: Pią Wrz 19, 2008 21:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Minęły wakacje, Park Skaryszewski znów tętni życiem: wszyscy nadal biegają i przybywa w nim nowych biegaczy. Tyle, że jedni biegają w jedną, a drudzy w przeciwną stronę.

Jutro będziemy w Parku między 8 a 9 rano.

Strona SPS wzbogaciła się o news Smile Galeria zdjęciowa jednak nadal jest nieczynna (admin nie wie jeszcze w czym jest problem, bo galeria się w ogóle nie ładuje Confused ).

Strona Domowa DAR
Powrót do góry

Adams
Lubię sobie pogadać

PostWysłany: Sob Wrz 20, 2008 13:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

darek284 napisał(a):

Strona SPS wzbogaciła się o news Smile Galeria zdjęciowa jednak nadal jest nieczynna (admin nie wie jeszcze w czym jest problem, bo galeria się w ogóle nie ładuje Confused ).

Darek, fajnie, że jest na stronie aktualne info o eikidenie Very Happy Oprócz zespołu gdzie kapitanem jest Olga jest też zespół SPS gdzie kapitanem jest Olek. Super by było gyby galeria ruszyła w ciągu kilku dni bo jest tam zarówno dużo zdjęć z ostatniego roku jak i dużo może przybyć po eikidenie i maratonie Very Happy
www.praskadycha.pl
Powrót do góry

suwmiara
Lubię sobie pogadać

PostWysłany: Sob Wrz 20, 2008 14:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Deszczu rano się przestraszyliście? Nie było tak źle, kapało tylko odrobinkę.

darek284
Spróbuj mnie przegadać!

PostWysłany: Sob Wrz 20, 2008 14:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Adams napisał(a):
Oprócz zespołu gdzie kapitanem jest Olga jest też zespół SPS gdzie kapitanem jest Olek

Przy drużynie o nazwie SPS nie ma numeru, a więc nie było wpłaty. Olek jest kapitanem zespołu "Wybieg z parku" o numerze 171 Drużyna z nazwą SPS jest tylko jedna. Trochę mnie to też dziwi, ale widocznie nie było woli stworzenia większej liczby drużyn o nazwie SPS. Szkoda Rolling Eyes Ale i tak wszystkim będziemy dopingować Very Happy

suwmiara napisał(a):
Deszczu rano się przestraszyliście? Nie było tak źle, kapało tylko odrobinkę

Zgadza się, przestraszyliśmy się Embarassed byliśmy w parku dopiero o 10.30 kiedy przestało padać. Ale jak skończyliśmy biegać i odjeżdżaliśmy znowu zaczęło kropić. Mam nadzieję, że jutro uda się zacząć o 9.

Strona Domowa DAR
Powrót do góry

Renata
Mikaelek

PostWysłany: Sob Wrz 20, 2008 19:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak deszczowo i chłodno, że postanowiłam odkurzyć letnie przygody.
Powrót do góry

Adams
Lubię sobie pogadać

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 13:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

suwmiara napisał(a):
Deszczu rano się przestraszyliście? Nie było tak źle, kapało tylko odrobinkę.

Może nie tyle deszczu co jakoś kolano mam nie do końca sprawne Crying or Very sad

W zeszłym tygodniu biegałem tylko raz we wtorek i wtedy poczułem, że coś jest nie tak. Zdecydowałem więc żeby do maratonu ograniczyć bieganie dopóki nie przejdzie i mam nadzieję, że jednak się wykuruję bo byłby to zupełny pech tym bardziej, że jestem dużo lepiej przygotowany niż rok temu...Tymczasem pracuję nad motywacją Very Happy i w ten deszczowy dzień bardzo pomocne są relacje, które Renata zamieściła na www.sps.waw.pl , ta w której Mel opisuje bieg Rzeźnika wraz Konradem w wersji hardcore jak i relacja Renaty i Darka.
Po przeczytaniu tych historii to chyba nawet kulejąc można przebiec 42 km po równym Wink Very Happy
www.praskadycha.pl
Powrót do góry

Renata
Mikaelek

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 19:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niefajnie, że Twoje kolano Adams nie chce się słuchać właśnie teraz Sad . Jak będzie za bardzo "pyskować" to może je spróbuj zamrozić. No i dobrze, że zrobiłeś pauzę w bieganiu.

Cieszę się, że te rzeźnickie historie działają motywująco. Taki był mój zamysł Smile.

Biegając dziś rano z Darkiem po PS-ie razem z Andrzejem daliśmy dowód tego, że biegacze z Parku Skaryszewskiego to bardzo uczciwi i uczynni ludzie. Pewien biegacz zgubił kartę [co prawda miejską, ale jednak wartościową] i odzyskał ją w wyniku akcji naszej trójki, choć głównie dzięki Andrzejowi. Wszyscy poczuliśmy się o wiele lepiej po tym wydarzeniu, a zwłaszcza szczęśliwy biegacz, który znów jest posiadaczem swojej karty.
Powrót do góry

remi3
Niezły ze mnie gaduła

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 22:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj biegałem pierwszy raz w Skaryszewskim od kilku miesiecy. Mimo niepogody biegaczy jakby wiecej niż wiosną. Laughing

Debiut maratoński za mną - I Maraton Karkonoski 5:47:17...
II "Maraton" Karkonoski - złamana trójka Wink
Next start - Koral Maraton
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum biegajznami.pl Strona Główna -> Wszystkie Grupy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 67, 68, 69  Następny
Strona 1 z 69

Skocz do: