| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KAJA1 Bywa, że się odezwę
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 10:45 Temat postu: Stowarzyszenie Park Skaryszewski |
|
|
Witam
To jest wątek, do którego zapraszam wszystkich biegaczy a szczegolnie tych ktorzy biegaja w Parku Skaryszewskim.
Jest nas coraz wiecej wiec zapraszam do wspolnego biegania.
Kaja |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ojla Sniper

|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 11:01 Temat postu: |
|
|
O.k. Kaja. Przekonałaś mnie. Faktycznie wyrobiliśmy sobie markę klubową SPS-u i nowe osoby mogą mieć problem z identyfikacją naszej drużyny na forum.
Wracam zatem do nazwy i zapraszam do dalszego korzystania z forum
tutaj.
Ale jest też pozytywny aspekt powrotu do starej nazwy - ujawnił się Kingeri!!!  _________________ Pozdrawiam, Jola
aleTEMPO
1/10 IronWoman |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adams Lubię sobie pogadać

|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 11:05 Temat postu: SPS |
|
|
Kaja fajnie, że uruchomiłaś wątek pod nazwą, którą tak lubimy
Biegasz w Parku Skaryszewskim od urodzenia więc najlepiej czujesz jaka to wartość
w sobotę mam 2 miejsca wolne w samochodzie na Puchar Maratonu, 10 km, godz. 12.00
pozdrowienia _________________ Adam
SPS Stowarzyszenie Park Skaryszewski
www.sps.waw.pl
www.praskadycha.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 10:57 Temat postu: SPS |
|
|
| Ojla napisał(a): | O.k. Kaja. Przekonałaś mnie. Faktycznie wyrobiliśmy sobie markę klubową SPS-u i nowe osoby mogą mieć problem z identyfikacją naszej drużyny na forum.
Wracam zatem do nazwy i zapraszam do dalszego korzystania z forum
tutaj.
Ale jest też pozytywny aspekt powrotu do starej nazwy - ujawnił się Kingeri!!!  |
Jola, mojego posta wysłałem jak jeszcze Twojego zacytowanego nie było na forum. Jak napisałem w dotychczasowym wątku cieszę się, że będziemy komunikować w jednym miejscu i też z przyjemnością wracam  _________________ Adam
www.sps.waw.pl
www.praskadycha.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata Mikaelek

|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 13:24 Temat postu: Re: Stowarzyszenie Park Skaryszewski |
|
|
| KAJA1 napisał(a): | Witam
To jest wątek, do którego zapraszam wszystkich biegaczy a szczegolnie tych ktorzy biegaja w Parku Skaryszewskim.
Jest nas coraz wiecej wiec zapraszam do wspolnego biegania.
Kaja |
Dzięki Kaja za zaproszenie. Mam nadzieję wkrótce dołączyć do wspólnego biegania po PS. Byłaby okazja posłuchać od Ciebie jak było w Rudawie. _________________ Pozdrawiam Renata
ENTRE.PL Team
*Strona domowa DAR* |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 17:33 Temat postu: SPS |
|
|
A moze bysmy zrobili doroczne Walne Zgromadzenie SPS i uzgodnili jeden watek, na ktorym komunkujemy...tak byloby wg mnie latwiej i przyjemniej
Pozdrowienia z Toronto  _________________ Adam
www.sps.waw.pl
www.praskadycha.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata Mikaelek

|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 08:43 Temat postu: |
|
|
Jaka pogoda w Toronto? Dużo biegaczy? Szkoda Adams, że wcześniej nie zakomunikowałeś, że się tam wybierasz, bo mógłbyś się spotkać z biegaczami z Polish Runners Club (wiem, że mają w soboty spotkania biegowe w jakimś fajnym miejscu). _________________ Pozdrawiam Renata
ENTRE.PL Team
*Strona domowa DAR* |
|
| Powrót do góry |
|
 |
darek284 Spróbuj mnie przegadać!

|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 21:58 Temat postu: |
|
|
Minęły wakacje, Park Skaryszewski znów tętni życiem: wszyscy nadal biegają i przybywa w nim nowych biegaczy. Tyle, że jedni biegają w jedną, a drudzy w przeciwną stronę.
Jutro będziemy w Parku między 8 a 9 rano.
Strona SPS wzbogaciła się o news Galeria zdjęciowa jednak nadal jest nieczynna (admin nie wie jeszcze w czym jest problem, bo galeria się w ogóle nie ładuje ). _________________ Pozdrawiam
Darek
Strona Domowa DAR |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 13:44 Temat postu: |
|
|
| darek284 napisał(a): |
Strona SPS wzbogaciła się o news Galeria zdjęciowa jednak nadal jest nieczynna (admin nie wie jeszcze w czym jest problem, bo galeria się w ogóle nie ładuje ). |
Darek, fajnie, że jest na stronie aktualne info o eikidenie Oprócz zespołu gdzie kapitanem jest Olga jest też zespół SPS gdzie kapitanem jest Olek. Super by było gyby galeria ruszyła w ciągu kilku dni bo jest tam zarówno dużo zdjęć z ostatniego roku jak i dużo może przybyć po eikidenie i maratonie  _________________ Adam
www.sps.waw.pl
www.praskadycha.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
suwmiara Lubię sobie pogadać

|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 14:25 Temat postu: |
|
|
Deszczu rano się przestraszyliście? Nie było tak źle, kapało tylko odrobinkę. _________________ www.sps.waw.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
darek284 Spróbuj mnie przegadać!

|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 14:42 Temat postu: |
|
|
| Adams napisał(a): | | Oprócz zespołu gdzie kapitanem jest Olga jest też zespół SPS gdzie kapitanem jest Olek |
Przy drużynie o nazwie SPS nie ma numeru, a więc nie było wpłaty. Olek jest kapitanem zespołu "Wybieg z parku" o numerze 171 Drużyna z nazwą SPS jest tylko jedna. Trochę mnie to też dziwi, ale widocznie nie było woli stworzenia większej liczby drużyn o nazwie SPS. Szkoda Ale i tak wszystkim będziemy dopingować
| suwmiara napisał(a): | | Deszczu rano się przestraszyliście? Nie było tak źle, kapało tylko odrobinkę |
Zgadza się, przestraszyliśmy się byliśmy w parku dopiero o 10.30 kiedy przestało padać. Ale jak skończyliśmy biegać i odjeżdżaliśmy znowu zaczęło kropić. Mam nadzieję, że jutro uda się zacząć o 9. _________________ Pozdrawiam
Darek
Strona Domowa DAR |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata Mikaelek

|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 13:47 Temat postu: |
|
|
| suwmiara napisał(a): | | Deszczu rano się przestraszyliście? Nie było tak źle, kapało tylko odrobinkę. |
Może nie tyle deszczu co jakoś kolano mam nie do końca sprawne
W zeszłym tygodniu biegałem tylko raz we wtorek i wtedy poczułem, że coś jest nie tak. Zdecydowałem więc żeby do maratonu ograniczyć bieganie dopóki nie przejdzie i mam nadzieję, że jednak się wykuruję bo byłby to zupełny pech tym bardziej, że jestem dużo lepiej przygotowany niż rok temu...Tymczasem pracuję nad motywacją i w ten deszczowy dzień bardzo pomocne są relacje, które Renata zamieściła na www.sps.waw.pl , ta w której Mel opisuje bieg Rzeźnika wraz Konradem w wersji hardcore jak i relacja Renaty i Darka.
Po przeczytaniu tych historii to chyba nawet kulejąc można przebiec 42 km po równym  _________________ Adam
www.sps.waw.pl
www.praskadycha.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Renata Mikaelek

|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 19:04 Temat postu: |
|
|
Niefajnie, że Twoje kolano Adams nie chce się słuchać właśnie teraz . Jak będzie za bardzo "pyskować" to może je spróbuj zamrozić. No i dobrze, że zrobiłeś pauzę w bieganiu.
Cieszę się, że te rzeźnickie historie działają motywująco. Taki był mój zamysł .
Biegając dziś rano z Darkiem po PS-ie razem z Andrzejem daliśmy dowód tego, że biegacze z Parku Skaryszewskiego to bardzo uczciwi i uczynni ludzie. Pewien biegacz zgubił kartę [co prawda miejską, ale jednak wartościową] i odzyskał ją w wyniku akcji naszej trójki, choć głównie dzięki Andrzejowi. Wszyscy poczuliśmy się o wiele lepiej po tym wydarzeniu, a zwłaszcza szczęśliwy biegacz, który znów jest posiadaczem swojej karty. _________________ Pozdrawiam Renata
ENTRE.PL Team
*Strona domowa DAR* |
|
| Powrót do góry |
|
 |
remi3 Niezły ze mnie gaduła

|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 22:58 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj biegałem pierwszy raz w Skaryszewskim od kilku miesiecy. Mimo niepogody biegaczy jakby wiecej niż wiosną.  _________________
Debiut maratoński za mną - I Maraton Karkonoski 5:47:17...
II "Maraton" Karkonoski - złamana trójka
Next start - Koral Maraton |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|