| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Rod_Redblood Chcę z Wami pogadać!
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 13:43 Temat postu: Książka "Biegiem przez życie" - prośba o opinie. |
|
|
Witam,
Czy czytał ktoś książkę "Biegiem przez życie" Jerzego Skarżyńskiego?
Ciekaw jestem czy jest na tyle wartościowa pozycja, że aż kosztuje prawie 50zł.
http://sportbook.pl/default.asp?kat=8916&pro=328455 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fenix Maniac
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 13:51 Temat postu: |
|
|
warto _________________ TTATA MIKOŁAJA
Najważniejsza jest Miłość poza tym Kocham życie takie jakie jest
http://www.TTSzczecin.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zest Bywa, że się odezwę
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 13:51 Temat postu: |
|
|
| Płyta dołączana do niej to porażka, ale sama książka warta jest każdej wydanej złotówki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fil Maniac

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 14:39 Temat postu: |
|
|
Książka jest nudna, chaotyczna i napisana w irytującej manierze spoufalenia z czytelnikiem, co sprawia, że jej ewidentne walory merytoryczne stają się trudne do wyłuskania.
Raczej szkoda pieniędzy. _________________ "Finally, if you still cannot get yourself motivated, consider
suicide. After all, why prolong the inevitable?"
IRONMAN FRANCE - NICE 2011
KS ENTRE.PL Team - ST IM 2010 - Vege Runners |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cinek2030 Lubię sobie pogadać

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 15:07 Temat postu: |
|
|
| Dla początkującego biegacza - nie ważne czy chce tylko biegać dla zdrowia i rekreacji, czy z aspiracjami na coś więcej - świetna pozycja i warta ceny. Traktuje zagadnienia biegowe całościowo i wystarczająco dokładnie. Często do niej zaglądam, mimo że przeczytałem już 2 razy w całości. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LifeGuard86 Gość
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 16:38 Temat postu: |
|
|
| fil napisz własną książkę skoro tak negatywnie oceniasz tą napisaną przez zawodnika, który osiągnął więcej niż Ty kiedykolwiek zdołasz osiągnąć jeśli chodzi o wyniki biegowe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasseb Niezły ze mnie gaduła

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 16:41 Temat postu: |
|
|
Polecam,.. Książka jest oki !! ,.... płyta bardzo słaba !!! _________________ Maraton Wiosna -KLAPA !!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fil Maniac

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 16:41 Temat postu: |
|
|
| LifeGuard86 napisał(a): | | fil napisz własną książkę skoro tak negatywnie oceniasz tą napisaną przez zawodnika, który osiągnął więcej niż Ty kiedykolwiek zdołasz osiągnąć jeśli chodzi o wyniki biegowe |
To, że ktoś osiągnął więcej niż ja kiedykolwiek zdołam osiągnąć (...) nie świadczy o tym, że potrafi pisać książki. Ta książka jest źle napisana i wcale nie jest to tak odosobniona opinia, jak się niektórym na tym forum wydaje. _________________ "Finally, if you still cannot get yourself motivated, consider
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojtek Mikaelek

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 16:44 Temat postu: |
|
|
| A czy sa na rynku lepsze ksiazki wtym stylu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fil Maniac

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 16:47 Temat postu: |
|
|
Po polsku chyba nie.
Ale gdyby jedyną książką dostępną na światowym rynku była biografia Davida Beckhama, to czy byłoby to argumentem na rzecz jej zakupu? _________________ "Finally, if you still cannot get yourself motivated, consider
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jons Spróbuj mnie przegadać!
|
|
|
| LifeGuard86 napisał(a): | | fil napisz własną książkę skoro tak negatywnie oceniasz tą napisaną przez zawodnika, który osiągnął więcej niż Ty kiedykolwiek zdołasz osiągnąć jeśli chodzi o wyniki biegowe |
Czy tylko zawodowcy biegający szybciej od autora mają prawo do krytyki stylu pisania? _________________ KS ENTRE.PL Team
Biegam z GF305
J. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adam krzesak Maniac

|
|
|
Jeśli chodzi o manierę spoufalania się z czytelnikiem, to w książkach Sidora widoczna jest chyba jeszcze bardziej.
Mimo to uważam, że zarówno trzy książki Sidora jak i trzy Skarżyńskiego są warte zakupu. _________________ ZMIENIŁEM KONTO NA Adam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojtek Mikaelek

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 16:52 Temat postu: |
|
|
Styl spoufalania sie , widoczny takze na stronie Jurka , bardzo mi odpowiada .
Jestem ze starej szkoly "grass roots" , gdzie wszyscy biegacze to jedna rodzina .
Tym niemniej cenie odmienne opinie . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jog Lubię sobie pogadać

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 17:17 Temat postu: |
|
|
| Książka bardzo dobra i warto ją kupić i zapomnieć, że dołączona jest do niej płytka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sandraa Bywa, że się odezwę
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 17:20 Temat postu: |
|
|
Widocznie nie którzy są tak zadufani w sobie że nie życzą sobie żadnego spoufalania. Dziwie się że przed nickiem nie mają wpisane PAN i że wogóle w swej wielkośći piszą na tym forum.Czy Skarżyński umie pisać książki?Tego nie wiem bo ja przeczytałam,trafiło to do mnie i to mi wystarczy.Fakt powieść to słaba ale jako poradnik jest warta swoich pieniędzy.No chyba że ktoś jest tak wspaniały,inteligentny,dystyngowany że czuje się urażony sposobem spoufalenia więc niech nie kupuje.Ale może to dobry pomysł by napisać książke dla elity np biegiem przez zycie panicza lub Arystokrackie bieganie...
A może od tego czytania książek i podziw dla swojego snobizmu już całkiem padł niektórym na głowy!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|