Wysłany: Nie Lis 11, 2007 21:39 Temat postu: [2007-12-15] I Południowo-Praska Dycha
Zapraszam wszystkich na "Południowo-Praską Dychę" pod Patronatem Burmistrza Dzielnicy Praga Południe, która odbędzie się w sobotę 15 grudnia o godz. 10:00 w Warszawskim Parku Skaryszewskim.
Bieg odbędzie się na dystansie 10 000m. (atest PZLA) i dystansie ok. 5km.
Medale dla wszystkich którzy ukończą bieg.
Zapisy, regulamin i szczegółowe informacje na stronach
www.bieg.sps.waw.pl www.sps.waw.pl _________________ „Dla nas zawody są łatwe, to co dla nas jest ciężkie to trening”
Ponieważ bieg jest organizowany przez Stowarzyszenie Francja-Polska i oczekujemy kilku reprezentantów Francji _________________ „Dla nas zawody są łatwe, to co dla nas jest ciężkie to trening”
Jaka szkoda ze 15ty nie ma mnie w wwie. A Skaryszewski jest super i z wielka checia bym pobiegl. Coz bede za was trzymal kciuki _________________ @Barolo
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 13:40 Temat postu:
Termin zawodów wypada w okresie zagrożenia "białym świństwem". Czy organizatorzy gwarantują, że śnieg, o ile drań się pojawi, będzie odgarnięty, a alejki parkowe posypane solidną warstwą piasku? _________________ "Finally, if you still cannot get yourself motivated, consider
suicide. After all, why prolong the inevitable?"
Termin zawodów wypada w okresie zagrożenia "białym świństwem". Czy organizatorzy gwarantują, że śnieg, o ile drań się pojawi, będzie odgarnięty, a alejki parkowe posypane solidną warstwą piasku?
Ja liczyłbym raczej na odpowiednie buty. _________________ Moim partnerem w treningu jest Forerunner 305 KS ENTRE.PL Team
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 14:02 Temat postu:
darek_gwizdowski napisał(a):
fil napisał(a):
Termin zawodów wypada w okresie zagrożenia "białym świństwem". Czy organizatorzy gwarantują, że śnieg, o ile drań się pojawi, będzie odgarnięty, a alejki parkowe posypane solidną warstwą piasku?
Ja liczyłbym raczej na odpowiednie buty.
Tylko sprawdzam. W wariancie optymistycznym - każda nowa impreza ustanawia zarazem nową jakość.
Mam jeszcze jedno pytanie. Biorąc pod uwagę jednego z patronów: czy jest szansa na wylosowanie dobrego korkociągu, o ile będzie jakieś losowanie? _________________ "Finally, if you still cannot get yourself motivated, consider
suicide. After all, why prolong the inevitable?"
Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 3191 Skąd: stąd, gdzie wszyscy: z brzucha
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 14:17 Temat postu:
fil napisał(a):
o to akurat dbają odpowiednie służby raczej dość dobrze - niezależnie czy biegi są czy nie - i niektórzy to lubią, a niektórzy nie
a właśnie - jak prowadzi trasa - będą pętelki i niebieskie flagi?
Załatwiona jest piaskarka, która w razie potrzeby tuż przed biegiem posypie całą trasę i odgarnie śnieg.
Kwito napisał(a):
i jeszcze inne pytanie: kto jest odbiorcą przelewu przy opłacie startowej? Stowarzyszenie Francja - Polska ?
pozdrawiam
Tak, Stowarzyszenie Francja - Polska, zapomnieliśmy tego dodać w regulaminie, ale już są wprowadzone poprawki.
FireFly napisał(a):
ja sie zjawie.
czy ta trasa jest szybka jesli warunkinie odbiegaja od normy?
Trasa jest idealnie płaska
taki jak ja napisał(a):
fil napisał(a):
o to akurat dbają odpowiednie służby raczej dość dobrze - niezależnie czy biegi są czy nie - i niektórzy to lubią, a niektórzy nie
a właśnie - jak prowadzi trasa - będą pętelki i niebieskie flagi?
Trasa będzie rozgrywana na dużej pętli Parku Skaryszewskiego, a odpowiednie osoby będą kierować zawodników na metę. _________________ „Dla nas zawody są łatwe, to co dla nas jest ciężkie to trening”
Zapisałem się jeszcze tylko zrobić przelew i będzie oki I może jeszcze któregoś wolnego dnia wybiore sie do tego waszego parku żeby zrobić rozpoznanie terenu _________________ Klub Maratończyka "Aktywni" Sochaczew
Zapisałem się jeszcze tylko zrobić przelew i będzie oki I może jeszcze któregoś wolnego dnia wybiore sie do tego waszego parku żeby zrobić rozpoznanie terenu
Zapraszamy
Jeśli chcesz pobiegać razem z nami to zajrzyj do naszego wątku _________________ „Dla nas zawody są łatwe, to co dla nas jest ciężkie to trening”
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 22, 23, 24Następny
Strona 1 z 24