| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bebej Spróbuj mnie przegadać!

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 14:22 Temat postu: Jurek Skarżyński |
|
|
Guru, człowiek żywa legenda, największy i najbardziej znany propagator biegania masowego w Polsce- nie ma dużej imprezy biegowej bez tej postaci. Jesli nie jego osobisty udział, to duch jego ksiazek unosi sie prawie wszędzie w Polsce, która biega. Zawsze z uśmiechem udzielajacy porad, zawsze chętny do pomocy, rewelacyjny trener i zawodnik. To własnie dzięki Jurkowi Skarżyńskiemu w duzej mierze w Polsce bieganie amatorskie rosnie w siłę, a wspomnicie moje słowa, że z tego za jakis czas bedą Mistrzowie Olimpijscy i dlatego juz teraz mówie dzięki. _________________ buty Asics 2110, pulsometr Polar rs200sd |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Turecki Spróbuj mnie przegadać!

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 14:30 Temat postu: |
|
|
Stało się coś nie daj Boże, czy tylko tak? _________________ Nulla dies sine linea |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 14:33 Temat postu: |
|
|
| Turecki napisał(a): | | Stało się coś nie daj Boże, czy tylko tak? | Stało sie - biega coraz więcej ludu.  _________________ buty Asics 2110, pulsometr Polar rs200sd |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mati_!!!_ Spróbuj mnie przegadać!

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 14:44 Temat postu: |
|
|
Trenowałem według jego planu do maratonu.
Czytałem jego pierwszą książke - super sprawa!
Zakupiłem jego ostatnio wydną pozycje książkową ( z dedykacją ).
Tak jak mówisz zawsze pogada zawsze doradzi! Pare razy już z nim rozmawiałem i zawsze poświęcił chwile czasu!
na Maniackiej też był i widziałem że troszke książek sprzedał !  _________________ "Ten kto nie doznał goryczy porażki,
nigdy nie pozna smaku prawdziwego zwycięstwa" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arti Maniac

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 14:58 Temat postu: |
|
|
| bebej napisał(a): | | Turecki napisał(a): | | Stało się coś nie daj Boże, czy tylko tak? | Stało sie - biega coraz więcej ludu.  |
Gdyby nie TRENER mielibyśmy nadal pustynię
Odmienił moje bieganie...błądziłem a teraz jestem na dobrej drodze
Dla mnie autorytet jako sportowiec i jako człowiek ! _________________ Bieganie jest tym co kocham najbardziej,jest dla mnie powietrzem w moichpłucach,krwiąpłynącą w żyłach,dawkąendorfin,źródłem szczęścia icelem samymwsobie.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fenix Maniac
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 15:27 Temat postu: |
|
|
mnie też sprowadził na jasną strone biegu
hehehe no i jest ze SZczecina _________________ TTATA MIKOŁAJA
Najważniejsza jest Miłość poza tym Kocham życie takie jakie jest
http://www.TTSzczecin.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adam krzesak Maniac

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 16:04 Temat postu: |
|
|
Jako człowiek, to nie wiem czy autorytet, bo nie znam.
Ale książki wszystkie przeczytałem i uważam, że jako trener jest super. _________________ ZMIENIŁEM KONTO NA Adam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
benektorun Spróbuj mnie przegadać!
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 16:43 Temat postu: |
|
|
Miałem okazje poznać osobićie podczas kolacji w Trzemesznie u Wasyla. świetny człowiek. Świetna książki. Wkład Jego w nieganie w Pllsce jest ogromny i ciągle niedoceniony. _________________ http://www.maratonypolskie.pl/
AMD NTT System |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Drago Czasami pogadam

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 17:13 Temat postu: |
|
|
Ja po przeczytaniu jego książki zacząłem rozumieć co to znaczy bieganie, poznałem też swój organizm.
Po prostu zacząłem biegać z głową i dzięki temu sprawia mi to duuuuuużo więcej satysfakcji  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukic Niezły ze mnie gaduła
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 18:23 Temat postu: |
|
|
wszystko się zgadza
p. Jerzy Skarżyński to dla mnie biegowe guru w Polsce!
Mam Jego książkę z imienną dedykacją  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
żeli Niezły ze mnie gaduła

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 19:04 Temat postu: |
|
|
mam wszystkie trzy Jego książki z dedykacjami. oczywiście wszystkie przeczytane. fajnie by było gdyby był z nami na tym forum _________________ kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba być twardym |
|
| Powrót do góry |
|
 |
borg Czasami pogadam
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 19:27 Temat postu: |
|
|
I ja mam jego książkę z dedykacją do której czesto siegam otwierając na obojętnie której stronie by sobie chwilę poczytać i co ciekawe zawsze coś znajdę co mnie albo zaciekawi albo da impuls do przemyslenia treningu. Mówię o ostatniej książcę, która mam - a jakże - w twardej oprawie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 19:35 Temat postu: |
|
|
| adam krzesak napisał(a): | Jako człowiek, to nie wiem czy autorytet, bo nie znam.
Ale książki wszystkie przeczytałem i uważam, że jako trener jest super. |
Adam, a znasz jakiegoś dobrego trenera, który by był do niczego jako człowiek? Ja nie znam żadnego , a super trenera to w ogóle nie potrafie sobie wyobrazić. Żeby byc dobrym trenerem trzeba rozumiec zawodnika, trzeba wraśc sie w jego zycie prywatne, przebywac z nim na dobre i na złe. Sztuka trenerska wiele sie nie rózni od tego co robimy w szkole- warsztat ten sam, metody podobne tylko ludzie troche bardziej utalentowani i wiedzacy czego chcą. totez mozna z nich wiecej wycisnąć  _________________ buty Asics 2110, pulsometr Polar rs200sd |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcel Niezły ze mnie gaduła

Dołączył: 11 Wrz 2006 Posty: 1365 Skąd: wracają Litwini? Kwidzyn/Toruń
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 22:57 Temat postu: |
|
|
Przez kwadrans rozmowy z nim dowiedzialem sie o bieganiu wiecej, niz przez ostatnie pol roku, odkad uprawiam sport  _________________ Wiem tylko, że muszę biec, przez pola i lasy. A linia mety nie kończy biegu - nawet, gdyby wiwatował tam przyjazny tłum.
To jest właśnie samotność długodystansowca. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grażyna W. Niezły ze mnie gaduła

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 23:23 Temat postu: |
|
|
| Jurek Skarzynski to bardzo miły, komunikatywny, sympatyczny, autorytatywny, inteligentny a jednocześnie skromny człowiek. Mówi tak ciekawie, ze mozna go słuchac godzinami. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|